Mi nem szeretnénk ítéletet mondani a Scuderia Ferrari jelenlegi királyáról, azt leszámítva, hogy így utólag neki ítéljük a Rozsdás kipufogó a seggedbe díjat a tavalyi szezonért (hogy mi is ez pontosan, arról hamarosan lesz poszt), ugyanis amikor egy csapat éves teljesítményét leginkább a görög khaosz szóval lehet jellemezni, akkor azt követően a Ferrarinál sokkal hitványabb szervezetek is fejeket szoktak nyisszantani. Pláne, ha figyelembe vesszük, hogy Jean Todt működése alatt a Ferrari végig a TOP2-ben volt, ha a csapatok működését és a csapattagok teljesítményét nézzük - most olyanokra gondolunk, mint a nyalókás ember meg a takarító, nem a pilóták.

Ilyen fejetlenséget még nem láttunk, mint amit a Ferrari produkált 2008-ban, és úgy tűnik, ez idén is folytatódik. Már az is erre utal, hogy az olasz istálló nulla pontjával az igen előkelő említésre se méltó kategóriában tartózkodik, méghozzá kettesben a Force India nevezetű autósport-hatalmassággal.

Ahogy Massával edzésen kicsesznek, az egyenes folytatása a tavalyi szezon szuperszivatásokkal tűzdelt börleszkjének, nem csoda, ha Felipe már üvölt a csapatrádión akkor is, ha csak sisakrostéjt kell cserélni neki...

Azt állítólag Schumi találta ki, hogy tegyenek keresztbe Räikkönennek is a gumiválasztással, de véleményünk szerint akkora a fejetlenség az olaszok boxában, hogy Dávid Sándor is besétálhatna egy rádióért, hogy belebrummogja milyen elemózsiát zsákmányolt tegnap délután a Jellystone Parkban.

Nagyon a bögyünkben vagy Sztefánó gyerek, még akkor is, ha megpróbálsz lazázni (Stay cool, Baby!) és még akkor is, ha nem vagyunk mind Ferrari-szurkeszek. Olvassad ezt és kapard össze magad, ha még szeretnéd egy darabig bitorolni a széket Michael Schumachertől.

A bejegyzés trackback címe:

https://mogyorod.blog.hu/api/trackback/id/tr691048508

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása