Sutil alatt beszart a Force India, ennek köszönhetik a tifosók, hogy nem a Formula 1 leggyengébb csapatának szurkolnak, hanem holtversenyben a tizediknek. Alonso beszopta a Safety Caros indítást, Vettel viszont hasonló pozícióból lealázta a mezőnyt. A Red Bull első győzelmét aratta, mely rögtön kettős siker lett, Buttont ezúttal csak a harmadik helyig matekozta előre Ross Brawn. Az igen unalmas sanghaji futamon - azon kívül, hogy kiváló a Red Bull - az is kiderült, hogy Gyulánk IQ-ja egyre csökken.

Újabb esős verseny, de ez legalább végigment - így nem kellett meghallgatnunk a múltkori párbeszéd második részét - és a Red Bullok most maguk mögé szorították a Brawnokat, ők pedig a McLareneket. Ron Dennis távozott a süllyedő hajóról, csapatát eltilthatják, de van új diffúzor, miközben a csajok Jenson Buttonra buknak.

ALONSO [9] tankja kiszáradt, annyit köröztek indulás után a Safety Car mögött a srácok, így a két esőember közül csak Seb 'Lúkszkájvóker' VETTEL [1] maradt pozícióban, a szpanyol pedig a mezőny mögé került. Ezzel gyakorlatilag el is dőltek a fő kérdések, ugyanis ebben a mezőnyben Fernandón (és Lewis HAMILTONON [6]) kívül nem nagyon veheti fel senki a versenyt Vettellel ilyen körülmények között. Még MASSA [-] se, pedig Domenicali szerint sokkal gyorsabb volt, mint Sebastian, kár hogy ezzel a meglátásával egyedül van a világon az olasz istállófőnök..

KUBICA [13] nagyon rá van indulva Jarno TRULLI [-] hátsójára, már nem először próbálta meghágni a lengyel pilóta futam közben a kis olaszt. Hamilton megkísérelte megint előadni tavalyi Silverstone-i teljesítményét, de csak Massa angliai produkcióját sikerült némiképp felidéznie, jó párszor megpördült, és még KOVI [5] is korábban ért célba, így mindketten 4 ponttal állnak.

A divina interventio megkímélt bennünket attól, hogy a kis nyálas Hadriánusz SUTILUS [-] pontot szerezzen, hiszen a másodperc törtrésze alatt hülyült meg Forszindiája és tarolta le az útmenti prostikat táblákat.

Nick HEIDFELD [10] nem csak úgy néz ki, de olyan tempót is vett föl, mint egy kamionsofőr, BUEMI [8] viszont nem volt ügyetlen, és három hellyel verte csapattársát, BOURDAIS-t [11]. A Williams-Toyoták és a Ferrarik teljesítménye említésre sem érdemes, míg Nelsinhito PIQUITO [16] felpattanhat a jobpilot.hu-ra, mert nyárra már nem biztos, hogy lesz állandó keresete.

A bejegyzés trackback címe:

https://mogyorod.blog.hu/api/trackback/id/tr831070514

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása