Szerkesztőségünk úgy döntött, hogy mégsem a szombati sztár Sutil, hanem a magát hétszeres világbajnoknak képzelő, és versenyhelyzetben integető Barrichello a hétvége bránere. Ebben az esetben ki más is lehetne az Alternatív Világbajnokság bahreini pontszerzője, azaz a hétvége lazája, mint a Barrichellót oktató Nelsinho Piquet?

Fernando Alonso elég laza volt, ahogyan lenyomta Trullit, így esélyes volt a hétvége legkúlabb arca címre, és külön riszpekt neki amiért étlen-szomjan végignyomta a melót, de végül a kevésbé jó fej Piquet lett a befutó. II. Nelson ugyanis körökön keresztül tartotta fel szabályosan az idegbeteg módon integető Barrichellót - nem is értjük mit képzelt, vagy kinek képzelte magát a Brawnt irányító pilóta zigóta. (Egyébként lehet, hogy teljesen agyára mentek a schumacheri zsarnokuralom évei, és most ezek törtek elő a tudattalanjából, vagy pedig már egyenesen Michael Schumachernek hiszi magát...)

Hangosan kacagtunk, ahogyan a sokkal gyengébb Rönóban gubbasztó Piquet a KERS nyomogatásával játszva tartja fel a nagyon gyors, ám KERS-szel nem szerelt Brawnt vezető honfitársát, aki kábé ezt gondolta, miközben feltartotta kezét az egyenesekben: Bernie, csinálj már valamit ezzel a kis f@sszal! De a vele egy körben lévő Nelsinhito csak nyomta a gombot, és úgy húzott el tőle az egyenesekben, mint a rajzfilmekben. Köszönjük srác, már megérte, hogy bekerültél a sorozatba, még ilyeneket - lehetőleg továbbra is a Brawnok kárára!

A bejegyzés trackback címe:

https://mogyorod.blog.hu/api/trackback/id/tr561088346

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása