brabham 2009.04.08. 13:36

Hazug McLaren

Miután nem először derült ki, hogy a brit istálló nem teljesen korrektül járt el az ellenőrökkel meg úgy általában mindenkivel szemben, és most még a kicsi Lewis fejét is átcsűrték a gumifalon, Hamilton faternál állítólag felmerült a távozás lehetősége. Persze szerintünk már akkor elszakadt a cérna, amikor a második futamra sem tudott versenyképes autót kiállítani a McLaren, most pedig adott az esély és igen könnyedén el lehet menekülni a süllyedő hajóról, ha van lehetőség szerződésbontásra.

Az ilyesmiről szóló információk hitelessége persze mindig csak beigazolódásukkal dől el, de azért mi nem lepődnénk meg, ha a kolumbiai származású család néhány boxszal odébbköltözne. Mondjuk a kéthetes szünetben néhány igen erős támogatói szerződést megkötő Ross Brawn csapatához, ugyanis a felmatricázásra váró autóban az igazi sorkatona Barrichello helyét elfoglalva könnyű elképzelni, hogy a mutogatós srác olyan teljesítményt nyújt, amivel - még éremrendszer mellett is - egészen könnyedén arat VB-győzelmet.

Ebben az esetben egy full-brit alakulattal számolhatnánk, és Hamilton Buttonnal az oldalán már féltávnál eldönthetné a konstruktőri VB-címet, aminél szebbet nem is álmodhat a két lábon járó számológép. Persze ez Jensonnak nyilván kevésbé tetszene, de hát örüljön, hogy legalább a tűz közelében van, és egy kukásautónak álcázott csodagépet vezethet.

A bejegyzés trackback címe:

https://mogyorod.blog.hu/api/trackback/id/tr861053782

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása